Καλέστε μας σήμερα για καλύτερη τιμή στο 2103475452

Σχετικά με εμάς

Η 40 χρόνια πείρα μας στo φυσικό κατάστημά μας, εγγυάται την αγορά σας με απόλυτη ασφάλεια αγοράζοντας ηλεκτρονικά από το e-shop μας.

Η εταιρία Εμπορίδης ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα συνεχίζοντας με επιτυχία να δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών ειδών, των ηλεκτρικών, βενζινοκίνητων και αγροτικών μηχανημάτων. 

Η ποιότητα των προϊόντων σε συνάρτηση με τις συμφέρουσες τιμές, την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών είναι τα στοιχεία εκείνα που κατατάσσουν την εταιρεία ανάμεσα στους κορυφαίους του είδους του.

Η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, αποτελούν την εγγύηση και την ποιότητα στις συναλλαγές εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου συνεργασίες.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας από την απλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, την πετυχημένη αγορά, και την υποστήριξη μας  για την αγορά νέων προϊόντων.

Επισκεφτείτε  μας στο κατάστημά μας Ηλία Πουλοπούλου 47 & Δημοφώντος στο Θησείο και συζητήστε με εξειδικευμένο τεχνικό τις ανάγκες σας ή στην ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα https://www.emboridis.gr για να κάνετε άμεσα τις αγορές σας !