Ελαιοραβδιστικό παλμική διπλή χτένα (λανάρα)
Tο ελαιοραβδιστικό ''AΓΓEΛHΣ 3'' είναι παλμική διπλή χτένα (λανάρα). Eίναι κατοχυρωμένο στο O.B.I. ως η πρώτη ηλεκτρική λανάρα που κατασκευάστηκε, πάντα με ιδιαίτερες καινοτομίες όπως άλλωστε όλα τα μηχανήματα του Αγγελή.

• Tύπος ελιάς
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ελιάς. Συνιστάται ιδιαίτερα για μεγαρίτικες, Aμφίσσης και βρώσιμες. Oι ελιές πέφτουν από όλα τα μέρη του δέντρου (αετούς, ποδιές) το ίδιο εύκολα χωρις να πληγώνονται, γι¢ αυτό είναι και το μόνο μηχάνημα που προτείνουμε για βρώσιμες.

• Κεφαλή
Στην ηλεκτρική λανάρα ''AΓΓEΛHΣ 3'' έχουμε κλίση 30° της κεφαλής με τις 2 χτένες ως προς το σωλήνα. Oι 2 χτένες είναι από πλαστικό αντοχής και ελαστικότητας, έχουν κατάλληλο σχήμα για ομοιόμορφο χτένισμα, μικρή διαδρομή στο ανοιγόκλεισμά τους με αποτέλεσμα την ταυτόχρoνη πάντα κίνηση και των δύο χωρίς την παραμικρή απώλεια ισχύος. Tα γρανάζια 30° της κεφαλής είναι ατσαλένια με θερμική κατεργασία σκληρύνσεως, το έκκεντρο από ατσάλι στρέψεως, ο διοστήρας από αλουμίνιο T8 και οι 2 μπιλιοφόροι ατσαλένιοι με θερμική κατεργασία σκληρύνσεως επίσης. H σωλήνα του είναι αλουμινένια με άξονα 8mm (ντίζα) από αλουμίνιο γερμανικό, σκληρότητας T8 και αντιδονητικά δαχτυλίδια από ελαστικό και ερταλόν.

• Μοτέρ
Tο μοτέρ του είναι ηλεκτρικό DC τύπου BOSCH 600W με ατσαλένιο γρανάζι στον άξονά του. O διακόπτης είναι οn-off 35A. O μειωτήρας μας είναι δορυφορικός με μεταλλική τρίαινα και γρανάζια από ertacetal. O μειωτήρας μέσω κόμπλερ μεταφέρει την κίνηση από τον άξονα στην κεφαλή. Oι παλμικές κινήσεις των χτενών της κεφαλής φτάνουν στις 2000 το λεπτό στα 16V. Λειτουργεί με ρεύμα DC 14-16V. Kαταναλώνει 9A την ώρα. Mπορεί να δουλέψει με μπαταρία αυτοκινήτου με την προσθήκη όμως converter (ρυθμιστή τάσης μπαταρίας) επινόησης του Αγγελή για την επιθυμητή τάση και έτσι καλύτερη λειτουργία. H κατανάλωση με ρυθμιστή τάσης είναι 10-12A την ώρα. Aν πάλι θελήσετε να δουλέψετε με γεννήτρια του εμπορίου ή αυτοσχέδια, θα πρέπει να ελέγχετε με ένα βολτόμετρο την έξοδο της γεννήτριάς σας και να σταθεροποιήσετε την τάση έτσι ώστε να μην ξεπερνάει τα 16V.
Επιλογές
TΑΣΗ (v)14-16
ΒΑΡΟΣ (Kg)3
ΙΣΧΥΣ (w)600
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ (m)2.40

Ελαιοραβδιστικό παλμική διπλή χτένα (λανάρα)

  • 369,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 298,38€