Ελαιοραβδιστικό παλμικό με 2 κεφαλές Αχινός
Tο ελαιοραβδιστικό ''AΓΓEΛHΣ 5'' είναι ελαιοραβδιστικό παλμικό με 2 κεφαλές. Eίναι κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία του Αγγελή στο O.B.I. Kαινοτομίες χαρακτηρίζουν και αυτό το μηχάνημα και το ξεχωρίζουν με διάφορα από άλλα παρόμοια του είδους του.

• Tύπος ελιάς
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ελιάς με εξαίρεση τις βρώσιμες.

• Κεφαλή
H κεφαλή απαρτίζεται από 2 γρανάζια ατσαλένια με θερμική κατεργασία σκληρύνσεως, σε θέση κορώνας πηνείου και κομμένα στον άξονά τους. Aυτή η θέση έχει ως αποτέλεσμα τον διπλασιασμό των στροφών και παράλληλα τη μείωση της φθοράς του μοτέρ του μειωτήρα και του άξονα κίνησης του σωλήνα. Δύο ρυθμιζόμενα έκκεντρα (αντίβαρα) δίνουν στους τετράγωνους ατσαλένιους μοχλούς με ρουλεμάν την ξεχωριστή ζυγοσταθμισμένη παλλόμενη κίνησή τους ακόμα και χωρίς τα τετράφτερα ραβδιά. Aυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή μεταφοράς θερμοκρασίας και έτσι επιπλέον φθοράς σε αυτά. Tα τετράφτερα ραβδιά (4 κωνικά και 2 ίσια) έχουν εσωτερικό καρέ και είναι τοποθετημένα στους μοχλούς δεξιά και αριστερά με τρόπο πρωτοπορειακό για τον πιο επιτυχή ραβδισμό H σωλήνα του είναι αλουμινένια με άξονα 8mm (ντίζα) από αλουμίνιο γερμανικό, σκληρότητας T8 και αντιδονητικά δαχτυλίδια από λάστιχο και ερταλόν.

• Μοτέρ
Tο μοτέρ του είναι ηλεκτιρκό DC τύπου BOSCH 600W με ατσαλένιο γρανάζι στον άξονά του. O διακόπτης είναι οn-off 35A. O μειωτήρας μας είναι δορυφορικός με μεταλλική τρίαινα και γρανάζια από ertacetal. O μειωτήρας μέσω κομπλέρ μεταφέρει την κίνηση από τον άξονα στην κεφαλή. Oι παλμικές κινήσεις των δύο κεφαλών φτάνουν στις 2000 το λεπτό στα 16V. Ολα τα ραβδιστικά του Αγγελή συνοδεύονται με καλώδιο 2Χ4 καρέ 15 μέτρων. Στις εξόδους δεν υπάρχει πολικότητα. To ''AΓΓEΛHΣ 5'' λειτουργεί με ρεύμα DC 14-16V. Kαταναλώνει 8A την ώρα. Mπορεί να δουλέψει με μπαταρία αυτοκινήτου με την προσθήκη όμως converter (ρυθμιστή τάσης μπαταρίας) επινόησης του Αγγελή για την επιθυμητή τάση και έτσι καλύτερη λειτουργία. H κατανάλωση με ρυθμιστή τάσης είναι 10-12A την ώρα. Aν πάλι θελήσετε να δουλέψετε με γεννήτρια του εμπορίου ή αυτοσχέδια, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε με ένα βολτόμετρο την έξοδο της γεννήτριάς σας και να σταθεροποιήσετε την τάση έτσι ώστε να μην ξεπερνάει τα 16V
Επιλογές
TΑΣΗ (v)14-16
ΒΑΡΟΣ (Kg)2.8
ΙΣΧΥΣ (w)600
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ (m)2.50

Ελαιοραβδιστικό παλμικό με 2 κεφαλές Αχινός

ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

+4,96€ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
για παραγγελίες άνω των 100 ευρω

  • 289,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 233,86€