ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: Δευτέρα, Τετάρτη: 08:00-16:00 • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:00-18:00 • Σάββατο: 08:00-15:00 • Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ210 33 10 173
210 33 10 174
6971 635 794
Καλως ηλθες
(είσοδος/εγγραφή )
Αρχή σελίδας » Φορτιστές Μπαταριών-Εκκινητές » Αυτόματος ηλεκτρονικός φορτιστής μπαταριών K900 3 προγραμμάτων: 6V, 12V, 12V+Can
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Σχετικά με εμάς
Τρόποι Πληρωμής
Αποστολές & Επιστροφές
Όροι χρήσεως & Ασφάλεια
Επικοινωνία

Αυτόματος ηλεκτρονικός φορτιστής μπαταριών K900 3 προγραμμάτων
[65687]

 
Αυτόματος ηλεκτρονικός φορτιστής μπαταριών K900 3 προγραμμάτων
Επιλέξτε για μεγέθυνση
60,76 €
'Aμεσα Διαθέσιμο

Για όλες τις μπαταρίες 12V (Lead - Acid & Lithium). Εξοπλισμένοι με μικροεπεξεργαστή τελευταίας γενιάς, οι ηλεκτρονικοί φορτιστές BC Ιταλίας πρώτα καταγράφουν τις παραμέτρους της κάθε μπαταρίας τη δεδομένη στιγμή και αφού γίνει αναγνώριση των αναγκών φόρτισης προχωρούν στο επόμενο στάδιο της φόρτισης βάσει ενός αλγορίθμου 8 σταδίων. Έτσι εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το μέγιστο της απόδοσής της. Οι φορτιστές BC εκτελούν εν σειρά (και ανάλογα με την κατάσταση της κάθε μπαταρίας) τα παρακάτω στάδια:

1ο Στάδιο: Έλεγχος.
Ο φορτιστής ελέγχει εάν κάποιο από τα στοιχεία της μπαταρίας είναι βραχυκυκλωμένα, ώστε να επιβεβαιώσει ότι η μπαταρία είναι κατάλληλη για φόρτιση, επανάκτηση.
2ο Στάδιο: Επανάκτηση.
Εάν η μπαταρία είναι εντελώς αφόρτιστη (volt μπαταρίας από 1,25V), ο φορτιστής θα προσπαθήσει να την επαναφέρει σΆ ένα υψηλότερο επίπεδο volt.
3ο Στάδιο: Αργή φόρτιση.
Εάν η μπαταρία είναι αρκετά αδύνατη, ο φορτιστής στέλνει ένα ελαφρύ παλμικό ρεύμα ώστε να ξεπεράσει το κρίσιμο αυτό σημείο.
4ο Στάδιο: Φόρτιση.
Ο φορτιστής παρέχει κανονικό ρεύμα φόρτισης και η μπαταρία ανακτά το 85-90% της χωρητικότητάς της.
5ο Στάδιο: Αποθείωση/Απορρόφηση.
Ο φορτιστής παρέχει ένα «ελεγχόμενο πέραν του κανονικού» φορτίο ώστε η μπαταρία να απορροφήσει και το υπόλοιπο 10-15% της χωρητικότητάς της.
6ο Στάδιο: Έλεγχος φόρτισης.
Ο φορτιστής σταματά να δίνει ρεύμα στη μπαταρία ώστε να διαπιστωθεί αν η μπαταρία μπορεί να κρατήσει τη φόρτιση. Αυτός ο έλεγχος επαναλαμβάνεται περιοδικά κατά τη διάρκεια της συντήρησης.
7ο Στάδιο: Συντήρηση.
Ο φορτιστής διατηρεί τη μπαταρία σε πλήρη φόρτιση για όλη τη χρονική περίοδο που η μπαταρία δεν χρησιμοποιείται.
8ο Στάδιο: Εξίσωσης.
Σε περίπτωση μακρόχρονης συντήρησης, κάθε 30 μέρες, ο φορτιστής εκτελεί τη συγκεκριμένη εργασία με σκοπό την αποφυγή της ηλεκτρόλυσης των στοιχείων της μπαταρίας.

• Τελευταίας τεχνολογίας φορτιστής, συντηρητής μπαταριών 6/12V 8 σταδίων με ειδικό πρόγραμμα φόρτισης μπαταριών μέσω του ειδικού βύσματος 12V (CAN-BUS System, όπως των μηχανών BMW)
• Ρεύμα φόρτισης 2A max.
• Με τρία διαφορετικά προγράμματα που επιλέγουμε με το πάτημα ενός κουμπιού: 6V, 12V και 12V CAN-BUS για τις μηχανές BMW (ή για όσα οχήματα διαθέτουν το ίδιο σύστημα)
• Κατάλληλος για φόρτιση μπαταρίας έως 60 Ah σε φόρτιση και συντήρηση έως 100 Ah.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα καλώδια μπαταρίας με τσιμπίδες και τα αδιάβροχα καλώδια που με ακροδέκτες κως μπορούν να μείνουν μόνιμα συνδεδεμένα στους πόλους της μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

ΜΟΝΤΕΛΟ:
K900
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (Ah):
100
ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (Ah):
60
ΡΕΥΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (amp):
2

Κριτικές
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Πέμπτη 11 Οκτώβριος, 2012.
Είμαστε εδώ: 

 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
Καλάθι αγορών
¶δειο καλάθι
Ειδοποιήσεις
ΕιδοποιήσειςΘέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Αυτόματος ηλεκτρονικός φορτιστής μπαταριών K900 3 προγραμμάτων
Αποστολή σε φίλο
 
Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
Δωρεάν Μεταφορά