Καλέστε μας σήμερα για καλύτερη τιμή στο 2103475452

Ελληνικές Δεξαμενές

Ελληνικές Δεξαμενές

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε δεξαμενές inox σε διάφορα μεγέθη για να διαλέξετε ποια δεξαμενή ταιριάζει για την χρήση που την θέλετε. Οι ανοξείδωτες δεξαμενές ελληνικής κατασκευής με σύγχρονες και αυτόματες διαδικασίες παραγωγής, διασφαλίζουν επαναληψιμότητα της ποιότητας. Ανακαλύψτε ακόμη ανοξείδωτες δεξαμενές Ιταλικής κατασκευής, για βρείτε την κατάλληλη δεξαμενή για τις ανάγκες σας. Δείτε παρακάτων επιπλέον χαρακτηριστικά για τις Ελληνικές ανοξείδωτες δεξαμενές:


ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΟΙΝΟΥ - ΕΛΑΙΟΥ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TIG

Εγγυημένη υγιεινή με τεχνολογία TIG.

Όλες οι ενώσεις των μεταλλικών μερών γίνονται με μετωπική συγκόλληση τόξου σε περιβάλλον αργού (TIG) και όχι με τις συνήθεις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες σύνδεσης. Επιτυγχάνονται ενώσεις λείες, χωρίς σχισμές και εσοχές ώστε να μην δημιουργηθούν εστίες παθογόνων μικροοργανισμών και μικροβίων και εξασφαλίζεται το αποτελεσματικό καθάρισμα της δεξαμενής σε βάθος (σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 της Ε.Ε. για την υγιεινή των τροφίμων και τον κώδικα τροφίμων των ΗΠΑ).

Υλικό κατασκευής: Ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304 18/10. Χημικά αδρανής, άοσμος, μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής, εύκολο και αποτελεσματικό πλύσιμο, δεν αναπτύσσονται παθογόνοι μύκητες και μικροοργανισμοί, εγγυημένη υγιεινή.

Οινολογική χρήση. Απομόνωση του οίνου από τον αέρα με τη χρήση πλωτήρα με παραφινέλαιο ή με αεροθάλαμο. Ποιότητα αναλλοίωτη στο χρόνο.

Δοχέια ανοικτού τύπου. Δυνατότητα καθαρισμού και οπτικού ελέγχου ολόκληρης της εσωτερικής επιφάνειας της δεξαμενής.

Προσαρμογή βρύσης (κάνουλας) σε συγκολλημένο σύνδεσμο (μούφα). Ευκολία τοποθέτησης, στεγανότητα, αυξημένη υγιεινή λόγω της απουσίας δακτυλίου στεγανοποίησης.

Φινίρισμα καθρέπτη. Όλες οι επιφάνειες της δεξαμενής (εσωτερικές και εξωτερικές) είναι τύπου καθρέπτη ώστε να μην προσκολλούνται τρυγικά και ακαθαρσίες.

Τεχνολογία συγκόλλησης TIG. Στεγανές και αξιόπιστες ενώσεις.