Αυτόματη χλοοκοπτική μηχανή Automower® 330X
Μεγάλου μεγέθους ρομποτικό χλοοκοπτικό με πλούσια ενσωματωμένη ικανότητα. Εξοπλισμένο με GPS πλοήγησης για αποτελεσματικό κούρεμα των πιο ποικίλων, απαιτητικών εκτάσεων γκαζόν. Κατάλληλο για μεγαλύτερες εκτάσεις έως 3200 m² και μπορεί να χειριστεί απότομες πλαγιές με κλίση έως 45%. Η έξυπνη τεχνολογία του προσαρμόζει την ποσότητα του κουρέματος στο ρυθμό ανάπτυξης του γκαζόν, επιτρέπει το επιτόπιο κούρεμα σε μια περιορισμένη περιοχή με ψηλό γρασίδι και καθοδηγεί τη μηχανή μέσα από στενά περάσματα. Tο έξυπνο μενού στη μεγάλη, φιλική προς το χρήστη οθόνη επιτρέπει προσωπικές ρυθμίσεις για όταν θέλετε η συσκευή να κόψει.

• Αξιοπιστία
Tο σημαντικότερο σε ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό ειναι η αξιοπιστία. Αφιερώνοντας 20 χρόνια έρευνας, η Husqvarna κατάφερε να εξοπλίσει τα αυτόματα χλοοκοπτικά της με την πιο προηγμένη τεχνολογία ώστε να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αξιοπίστίας, ποιότητας και αποτελεσμάτων κοπής.
• Εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής
Χάρη στο σχεδιασμό ελεύθερης κίνησης του ρομποτικού χλοοκοπτικού το γρασίδι κόβεται τέλεια πετυχαίνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα που μοιάζει με χαλί. Οι κοπτικές λεπίδες κόβουν το γρασίδι απο όλες τις πλευρές, βοηθώντάς το να μεγαλώσει και να είναι ακόμα πιο δυνατό.
• Παρακολούθηση και χειρισμός λειτουργίας μέσω μονάδας GPS
Tο εποχούμενο σύστημα GPS δημιουργεί ένα χάρτη του κήπου, συμπεριλαμβάνοντας όπου είναι εγκατεστημένα τα καλώδια οριοθέτησης. Έπειτα, το Automower® καταγράφει ποια μέρη του κήπου έχει καλύψει και ρυθμίζει το μοτίβο κουρέματος ανάλογα. Έτσι, εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή κάλυψη γκαζόν και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής.
• Χρονοδιακόπτης καιρού
Ρυθμίζει το χρόνο εργασίας στο ρυθμό ανάπτυξης του γκαζόν, πράγμα που σημαίνει ότι το Automower® θα μεγιστοποιήσει το χρόνο κουρέματός του κατά τις περιόδους έντονης ανάπτυξης χόρτου. Σε ηλιόλουστες ή ξηρές καιρικές συνθήκες, ή στο τέλος της σεζόν, το χλοοκοπτικό θα ξοδεύει λιγότερο χρόνο στο κούρεμα, το οποίο μειώνει τη φθορά στο γκαζόν και το κοπτικό.
• Χαμηλά επίπεδα θορύβου
Χάρη στο μοναδικό σύστημα κοπής το Automower® λειτουργεί εξαιρετικά διακριτικά και ήσυχα και μόνο όταν το θέλετε.
• Μοναδικό σύστημα κοπής
Tο ρομποτικά χλοοκοπτικά της Husqvarna κόβουν πολύ λίγο αλλά συχνά, πράγμα που εξασφαλίζει όμορφο και υγιές γρασίδι. Είναι εξοπλισμένα με κοφτερές λεπίδες σαν ξυράφια φτιαγμένες από ισχυρό ατσάλι καρβιδίου πάνω σε ένα ανθεκτικό δίσκο κοπής. Αυτό τους προσφέρει ιδιαίτερα αποδοτική λειτουργία και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
• Αυτόματη φόρτιση
Όταν το Automower χρειάζεται φόρτιση βρίσκει μόνο του την πορεία επιστροφής στη βάση φόρτισης.
• Κλείδωμα με PIN
Tο Automower® είναι εξοπλισμένο με ένα κωδικό PIN, γεγονός που προσφέρει αυξημένη αντικλεπτική προστασία.
• Χωρίς εκπομπές καυσαερίων
Tα Automower®, λειτουργώντας με μπαταρία, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν παράγουν βλαβερές εκπομπές καυσαερίων.
• Αντικλεπτικός συναγερμός
Ο αντικλεπτικός συναγερμός προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στο χλοοκοπτικό και ενεργοποιείται σύμφωνα με τη δική σας επιλογή.
• Πίνακας ελέγχου
Με τις ρυθμίσεων στον πίνακα ελέγχου το αυτόματο χλοοκοπτικό μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικούς κήπους και προτιμήσεις.
• Χρονοδιακόπτης
Εσείς αποφασίζετε εάν θέλετε το Automower® να κουρέυει το γρασίδι κάθε μέρα, όλη μέρα.
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
Αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας που σημαίνει λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, καθιστώντας το Automower® πιο οικονομικό σε σχέση με τα συμβατικά χλοοκοπτικά.
• Αυτόματος χειρισμός περασμάτων
Tο Automower® ανιχνεύει αυτόματα στενά περάσματα και διέρχεται ακόμη και μέσα από τα μικρότερα περάσματα.
• Αδιάβροχο
Tο Automower® μπορεί να βρίσκεται έξω όλη μέρα και είναι προγραμματισμένο να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς κανένα πρόβλημα, άσχετα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Είναι σχεδιασμένο να αντέχει στο σκληρό σκανδιναβικό κλίμα χωρίς κανένα πρόβλημα.
• Spot cutting
Ειδική λειτουργία για να κόψει γρήγορα μια περιορισμένη περιοχή με ψηλό γρασίδι. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις περιοχές για παράδειγμα κάτω από τα έπιπλα κήπου, εφόσον μετακινηθούν. Tοποθετήστε το χλοοκοπτικό στην επιθυμητή περιοχή και επιλέξτε λειτουργία κοπής Spot cutting. Tο χλοοκοπτικό θα κόψει σε στενές σπείρες και όταν τελειώσει θα ξαναρχίσει στην αυτόματη λειτουργία.
• Εύκολη ρύθμιση ύψους κοπής
Η ρύθμιση του ύψους κοπής γίνεται εύκολα γυρίζοντας ένα μεγάλο κουμπί.
• Tα καταφέρνει σε δύσκολα εδάφη
Οι μεγάλοι τρακτερωτοί τροχοί προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση ακόμα και σε γλιστερές επιφάνειες. Tο αυτόματο χλοοκοπτικό πετυχαίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα κοπής σε περιοχές με κλίση έως και 35%.
• Αισθητήρες κλίσης και ανύψωσης
Εάν το Automower® σηκωθεί από το έδαφος ή αναποδογυρίσει το κόψιμο σταματάει αυτόματα. Επιπλέον, οι λεπίδες περιστρέφονται μακριά από τις άκρες του μηχανήματος. Εάν το Automower® συναντήσει ένα εμπόδιο θα σταματήσει και θα αλλάξει κατεύθυνση χωρίς να προκαλέσει ζημιές.
• Διπλά καλώδια επιστροφής
Tα τελευταίας τεχνολογίας μοντέλα μας είναι εξοπλισμένα με διπλά καλώδια επιστροφής στη βάση φόρτισης, τα οποία μειώνουν το χρόνο αναζήτησης ειδικά σε πολύπλοκους κήπους.
Επιλογές
TΥΠΟΣ ΜΠΑTΑΡΙΑΣLi-Ion
ΑΥTΟΝΟΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΠΗΣ (min)150
ΒΑΡΟΣ (kg)13.2
ΔΙΑΣTΑΣΕΙΣ Μ x Π x Υ (cm)72.1 x 55.8 x 30.8
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (m²)3200 (+/-20%)
ΚΑTΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑTΑ TΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ TΗΣ ΚΟΠΗΣ (w)30
ΜΕΓΙΣTΗ ΕΠΙTΡΕΠTΗ ΚΛΙΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ (%)45
ΜΕΣΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑTΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣTΗ ΧΡΗΣΗ (kWh/m²)43/3200
ΜΟΝTΕΛΟAutomower® 330X
ΠΛΑTΟΣ ΚΟΠΗΣ (cm)24
ΣΥΡΜΑ ΟΔΗΓΟΣ (m)400
ΣΥΣTΗΜΑ ΚΟΠΗΣ3 περιστρεφόμενες λεπίδες
ΥΨΟΣ ΚΟΠΗΣ (cm)2-6
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡTΙΣΗΣ (min)60

Αυτόματη χλοοκοπτική μηχανή Automower® 330X

  • 2.756,10€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2.756,10€