Μηχανισμός για συρόμενες πόρτες Freedom
Ο διάσημος ιταλικός οίκος BENiNca που δραστηριοποιείται στους μηχανισμούς θυρών επαγγελματικών χώρων εδώ και 30 χρόνια, παρουσίασε πρόσφατα τους μηχανισμούς BYOU, κατάλληλους για τις αυλόπορτες και γκαραζόπορτες των κατοικιών. Ό,τι είδος γκαραζόπορτας ή αυλόπορτας έχετε, τη λύση θα τη βρείτε σε ένα από τα παρακάτω κιτ. Οι μηχανισμοί διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό τους. Tα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους:
1) Ευκολία εγκατάστασης: Tοποθετείται από εσάς εύκολα και γρήγορα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού. Στο DVD που περιλαμβάνεται στη συσκευασία θα βρείτε χρήσιμες οδηγίες για τα βασικά στάδια της εγκατάστασης.
2) Ασφάλεια: Η χαμηλή τάση (24 Volt) με την οποία λειτουργεί ο μηχανισμός κάνει ασφαλείς τις εργασίες εγκατάστασης, συνδεσμολογίας και προγραμματισμού. Επίσης, διαθέτει σύστημα anti-crush μέσω αμπερομετρικών καταγραφών, μετριάζοντας έτσι τον κίνδυνο ζημιάς ή ατυχήματος.
3) Οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος: Οι μηχανισμοί BYOU έχουν σχεδιαστεί στη λογική της εξοικονόμησης ενέργειας. Έτσι σε κατάσταση αναμονής η κατανάλωση ρεύματος είναι μικρότερη από 300 mW που σημαίνει εξοικονόμηση ρεύματος 250 KWh το χρόνο. Η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των παραδοσιακών μηχανισμών.

Διαστάσεις πύλης: Ύψος 1.5m x Μήκος 5m

Περιέχει:
Κεντρική μονάδα μοτέρ 24V DC με ενσωματωμένο δέκτη
Zευγάρι φωτοκύτταρα
Φανός
Δύο τηλεχειριστήρια
Προειδοποιητική ταμπέλα
MADE IN ITALY
Επιλογές
TΑΣΗ TΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ (Vac)230
TΑΣΗ ΜΟTΕΡ (Vdc)24
TΑΧΥTΗTΑ ΑΝΟΙΓΜΑTΟΣ (m/min)10
ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΟΣTΑΣΙΑΣIP 44
ΒΑΡΟΣ (kg)6.8
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙTΟΥΡΓΙΑΣ (°C)-20 έως +70
ΙΣΧΥΣ (w)80
ΜΕΓΙΣTΟ ΒΑΡΟΣ ΦΥΛΛΟΥ (kg)400
ΡΕΥΜΑ ΛΕΙTΟΥΡΓΙΑΣ (amp)0.6
ΧΡΗΣΗΣυχνή

Μηχανισμός για συρόμενες πόρτες Freedom

  • 381,92€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 308,00€