Καλέστε μας σήμερα για καλύτερη τιμή στο 2103475452
Σκαπτικό Πετρελαίου GRILLO 7.7hp (11500D)
GRILLO 11500
Σκαπτικό / Μοτοτσάπα Πετρελαίου 7.7Hp με Κινητήρα Lombardini 15LD 350
 Στιβαρή μοτοτσάπα με κινητήρα πετρελαίου, για μεγαλύτερη οικονομία στη χρήση, σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση και δύσκολες εργασίες που απαιτούν υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Κινητήρας 7.7hp, ταχύτητες 3+1, πλάτος φρέζας 112cm. Το όνομα της Ιταλικής εταιρεία GRILLO εδώ και πολλά χρονιά έχει ταυτιστεί με την αξιοπιστία τη λειτουργικότητα και την πολυχρηστικότητα στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων. Οι κινητήρες πετρελαίου Lombardini είναι κατασκευασμένοι από υλικά ποιοτικά για μακροχρόνια αντοχή. Κατασκευάζονται στην Ιταλία από το 1922.
 
Με Λεβιέ Εκκίνησης στο Τιμόνι. Το σκαπτικό Grillo 11500 είναι εξοπλισμένο με λεβιέ εκκίνησης στο τιμόνι που όταν πατηθεί, ξεκινά την περιστροφή των φρεζών. Όταν ο λεβιές αφεθεί οι φρέζες σταματούν αμέσως ενώ ο κινητήρας παραμένει σε λειτουργία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει μέγιστη άνεση αλλά και ασφάλεια κατά τη χρήση του.
 
Κιβώτιο Ταχυτήτων. Διαθέτει 3 ταχύτητες για μπροστινή κίνηση και 1 όπισθεν, για προσαρμογή της απόδοσης ανάλογα με τις συνθήκες του εδάφους. Οι αλλαγές γίνονται εύκολα από έναν μοχλό άμεσης πρόσβασης, που διευκολύνει τον χειριστή του μηχανήματος, κατά τη διάρκεια της εργασίας.
 
Κινητήρας Lombardini 15LD 350. Ενσωματώνει τον κινητήρα βενζίνης, Lombardini 15LD 350, 349 κυβικών εκατοστών με απόδοση ισχύς 7.7hp. Το συγκεκριμένο μοντέλο κινητήρα παρέχει εξαιρετικής ροπής στρέψης ακόμα και σε χαμηλές στροφές και είναι εξοπλισμένο με σύστημα που μειώνει τη δύναμη που απαιτείται για την εκκίνηση. Επιπλέον, διαθέτει στάνταρ μπροστινό προφυλακτήρα και φίλτρο λουτρού λαδιού, που καθιστά το σκαπτικό κατάλληλο για εργασίες ακόμα και σε σκονισμένες περιοχές.
 
Ρυθμιζόμενο Σύστημα Πλάτους & Βάθους Εργασίας. Το σύστημα ρύθμισης του πλάτους αλλά και του βάθους εργασίας επιτρέπει τη δημιουργία τέλειων αυλακιών για σπορά ή και άρδευση. Παράλληλα, σε μαλακότερα εδάφη μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι μαλακοί δίσκοι, για διατήρηση της σωστής κατεύθυνσης αλλά και την προστασία γειτονικών καλλιεργειών.
 
Εξαρτήματα
Προεκτάσεις τροχών
Τροχοί 500 -10
Τροχοί μεταφοράς πλευρικοί
Τροχός μεταφοράς
Υνί ελληνικής κατασκευής
Φρέζα 92 cm
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος κινητήρα:  Diesel
Κατασκευαστής κινητήρα:  Lombardini
Μοντέλο κινητήρα:  15LD 350
Iσχύς (kW/hp):  7,7 hp
Μετάδοση κίνησης:  Με γρανάζια
Ταχύτητες:  3 εμπρός +1 όπισθεν
Πλάτος εργασίας:  112 cm
Βάρος: 92 kg

Σκαπτικό Πετρελαίου GRILLO 7.7hp (11500D)

ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΔΟΣΕΙΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ*

* Αναλυτικά οι χρεώσεις εδώ

Για παραλαβή από το κατάστημα μας, παρακαλούμε
πρώτα επιβεβαιώστε την διαθεσιμότητα τηλεφωνικά

  • 2.995,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2.415,32€