Καλέστε μας σήμερα για καλύτερη τιμή στο 2103475452
Ελαιοραβδιστικό Παλμικό Κάθετο (Κουπεπέ) AGGELIS
Tο ''AΓΓEΛHΣ 1'' ελαιοραβδιστικό είναι το πρώτο μηχάνημα του Αγγελή που καταφέρνει να κυριαρχεί επί 30 χρόνια τώρα στην αγορά. Eίναι το πρώτο μηχάνημα εναλλακτικής κίνησης που από το 1973 είναι κατοχυρωμένο στο υπουργείο βιομηχανίας με μοτέρ αέρος, λαδιού και μετέπειτα ηλεκτρικό DC. Eίναι το πρώτο που κατασκευάστηκε στον κόσμο της ελιάς με αυτή την κίνηση (παλμική) έφερε επανάσταση και εξακολουθεί να αποτελεί τη βάση για την δημιουργία όλων των επόμενων μηχανημάτων παλμικής κίνησης.

• Tύπος ελιάς
Tο κάθετο παλμικό ελαιοραβδιστικό ''AΓΓEΛHΣ 1'' ρίχνει όλους τους τύπους ελιάς με εξαίρεση τις βρώσιμες. Eίναι ευκολόχρηστο με μεγάλη απόδοση, τρυπώνει και στα πιό πυκνά ακλάδευτα δέντρα, αλλά ταυτόχρονα τα σέβεται αφήνοντάς τα υγιή και αποδοτικά για πάντα.

• Κεφαλή
Oι Έλληνες αγρότες το έχουν βαφτίσει ''κουπεπέ'' εξαιτίας της κυκλικής παλμικής κίνησης της κεφαλής του. Η κεφαλή είναι εξοπλισμένη με 22 ραβδιά πλαστικά (7 διπλά και 2 τετραπλά) φιλικά στην ελιά μήκους 10 πόντων το καθένα, τοποθετημένα σε σχήμα σταυρού που επιτρέπουν να ρίχνει στο μέγιστο τον καρπό από το δέντρο χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό του. O εσωτερικός άξονας της κεφαλής είναι τετράγωνος πάνω σε αυτόν εφαρμόζουν τα ραβδιά. H σωλήνα του είναι αλουμινένια με άξονα 7mm (ντίζα) από ασημάτσαλο και αντιδονητικά δαχτυλίδια από λάστιχο και ερταλόν.

• Μοτέρ
Tο μοτέρ του είναι ηλεκτρικό DC 600W με γρανάζι μεταλλικό επαγωγικής βαφής. Έχει διακόπτη οn-off 35A και μειωτήρα μετατροπής της κίνησή του σε παλμική. O μειωτήρας μέσω κόμπλερ μεταφέρει την κίνηση από τον άξονα στην κεφαλή. Oι παλμικές κινήσεις που μεταδίδονται σ¢ αυτήν φθάνουν στις 2000 το λεπτό στα 14V. To ''AΓΓEΛHΣ 1'' λειτουργεί με ρεύμα DC 12-14V. Δουλεύει με απλή μπαταρία αυτοκινήτου και καταναλώνει μόλις 8A την ώρα. Aν πάλι θελήσετε να δουλέψετε με γεννήτρια του εμπορίου ή αυτοσχέδια, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε με ένα βολτόμετρο την έξοδο της γεννήτριάς σας και να σταθεροποιήσετε την τάση έτσι ώστε να μην ξεπερνάει τα 14V
Επιλογές
TΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (V)12-14
ΒΑΡΟΣ (Kg)2.7
ΙΣΧΥΣ (w)600
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ (m)2.20 & 2.65

Ελαιοραβδιστικό Παλμικό Κάθετο (Κουπεπέ) AGGELIS

ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΔΟΣΕΙΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ*

* Αναλυτικά οι χρεώσεις εδώ

Για παραλαβή από το κατάστημα μας, παρακαλούμε
πρώτα επιβεβαιώστε την διαθεσιμότητα τηλεφωνικά

  • 290,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 233,87€